top of page

Studerande HR-manager till växande studentbolag!

 

Är du i början av dina studier inom personal/HR och söker efter din första utmaning? Vill du jobba på en arbetsplats med likasinnade med en god sammanhållning? Då har vi jobbet för dig. 


Om företaget...

Företaget ska aktivt verka för att skapa hållbara relationer dessa intressenter emellan och genom dessa åtaganden ska företaget därmed vara en språngbräda ut i näringslivet för studenter. Vårt mål är att företaget ska vara en attraktiv mötesplats mellan studentkårens medlemmar och näringslivet. Företaget ska aktivt verka för att skapa hållbara relationer dessa intressenter emellan och genom dessa åtaganden ska företaget därmed vara en språngbräda ut i näringslivet för studentkårens medlemmar.  

 

Om rollen...

I tjänsten som HR-manager ansvarar du för det strategiska personalarbetet och tillsammans med Vice VD ser du till att den strategiska kompetensförsörjningen följer verksamhetsmålen. Hur du väljer att strukturera upp ditt arbete ligger på ditt egna bord, vilket innebär att det krävs en stor portion driv för att trivas i rollen. Med de fria tyglarna har du också chansen att utveckla din roll som HR-manager och fritt prioritera och utveckla de angivna arbetsområdena. Om du är ny i rollen finns ett gediget stöd från både styrelse och VD-par som genom stödjande samtal kan hjälpa dig att prioritera arbetsuppgifter. Innan du axlar rollen själv kommer du även få en skräddarsydd introduktion så att du ska känna dig trygg i din nya roll. Visst låter det spännande?

 

Vi söker dig som har följande kompetenser:

  • Strukturerad

  • Kommunikativ

  • Flexibel

  • Orädd

  • Självgående

Som person är du pålitlig och tar ansvar för din roll och är på så sätt flexibel och har en förmåga att prioritera och organisera ditt arbete när det sker förändringar i organisationen.Vi ser också att du är kommunikativ och bidrar till en balans i företaget där du ser dina medarbetare och skapar gemenskap. Du är orädd och trivs i en roll där du får ta egna initiativ och vågar utmana dig själv. Du tar dig an nya uppgifter och att bidra med dina åsikter ser du som en självklarhet. 


För att klara av rollen som HR-manager ser vi att du:

 

Krav:

  • Studerar kandidat/master inom Personal, HR eller motsvarande och har minst 1 år kvar av dina studier

  • Har mycket goda kunskaper i svenska och goda kunskaper i engelska, såväl i tal som i skrift

 

Meriterande:

  • Tidigare erfarenhet av rekrytering 

  • Tidigare erfarenhet av HR-relaterat arbete

  • Tidigare erfarenhet av administrativt arbete


Övrig information…

 

Fyll i ansökningsformuläret nedan för att skicka din ansökan. 

 

https://forms.gle/8a2epZBLodkbbQRR9 

 

Sista ansökningsdag: 22/3

 

Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!


 

Lycka till!

bottom of page